Dom > Exhibition > Sadržaj
Покажи племенито, моћ, топлину
- Jan 10, 2018 -

Златна значка као основна боја, што значи пет хиљада година кинеске културе, 尽 приказати племенито, моћ, топлину и сав светски прелепи жудњи и потрагу.

Логотип се заснива на равној земљи, која симболизује широку перспективу узрока и будућег глобалног пословног пејзажа и визије. На територији Кине водећи и водећи пресек два златна лука, који су се међусобно међусобно повезивали, представили су водећи свет вјетра и таласа, расположење пловидбе; више значења за водећу позицију као почетну тачку, са мрежним невидљивим крилима заснованим на Кини, покривајући цео свет, омогућавајући свету да зна Кину и пустити свету да зна Канг Тинга.

Два златна лука се пресецају на врху водиље, али такође подразумева да главни тим за заједнички циљ, солидарност, помаже једни другима и заједнички напори. Бродски златни авион, за следећи корак укључио драгуљима на све нивое, остављајући довољно простора. Сљедећи правопис: водећи и енглески: систем, који показује јак колективни дух. Нека сви буду поносни да носе екипну значку, јер будућност земље и широм свијета сви имају ову значку породица, имају заједничку вриједност оријентације и тежњу за животом.