Dom > Exhibition > Sadržaj
Јединствени шарм има дубоку комеморацију
- Jan 10, 2018 -

У животу постоји једна ствар коју свима треба. За кључеве, верујем да смо међусобно упознати, међутим, такозвани кључни прстен, почетак су само људи како би се спречило губитак кључа, заједно са кључима гвозденог прстена. Кеицхаин је прекрасан орнамент који се налази на кључу, сви ће носити кључ, а како би спријечили губитак кључа, потребан вам је кључ у облику кључа, са својим прстеном за кључеве, не само лијепим и практичним него и са Доносите добро расположење, како бисте боље одабрали кључев, морате разумјети кључну тачку.

Тренутно су на тржишту различите облике кључева, као што су висока стопа становања и веома слатки стил карикатура, као и врхунско моделирање модела и симулацијско моделирање, углавном имају алуминијум, гвожђе и тако даље. Овај кључни прстен постао је дар узајамне честитке између пријатеља, цена неће бити скупа, али је приступачна за све. На тржишту су пластични кључеви од пластике од ПВЦ-а, акрилни кључеви, познати и као плекигласс, кеицхаин од легуре цинка, кертриџ са кожним лампе, соларни кеицхаин, АБС материјал, као што је тродимензионални кеицхаин.

Случај за кључеве има врло широку лепезу употребе, може се користити као сувенир неких активности као што су: за међународне олимпијске игре 2008. године, пажњу света и пет бејби маскота тада, њен материјал је инспирисан олимпијским пет прстима Игре, Кинези воле слику о планинама и ријекама. Благословена лутка, са његовим дубоким историјским значајем, направљена је са кључем и има дубоку комеморацију. Као дизајнерска слика Фува, Кеицхаин користи традиционалне и уметничке облике кинеског израза. Истовремено, показује сјајну културу наше земље, као и јединствени шарм Кине. Ово је од великог значаја за обиљежавање историје. Потомци виде овај дизајн ће се жалити.