Dom > Novosti > Sadržaj
Важан дио сведочанства о историји
- Jan 10, 2018 -

Кина има више од 5000 година цивилизоване историје. У овој дугој историји историје, претходници су оставили безбројна уметничка блага за снимање следећег периода историјских догађаја. Ови догађаји су загревани или узбудљиви. Значке су само једна од историјских сведочења. "Значка прича, значка историје". Покретне приче и историјски догађаји иза мале значке чине бројним колекционарима опседнути њиме.

Према историјским записима, најстарија значка је почела у кинеској династији Сонг. Песма Таизу мир и подмлађивање године, постоји особа по имену Ли Феикионг, украдена је употреба дворишта, гласника изнуђивања, суд је био отпуштен. Да би искористио ову лекцију у случају да је неко лажно представио, суд је наредио да сваком изасланику пошаље посебну обележену сребрну медаљу за изасланика који га носи на његовом лицу приликом посјете, која је тада названа "струка". Од тада се прати пракса ношења беџева од генерације до генерације.

Колекционари су подијелили значку на: династију Кинг, рану Републику Кину, сарадњу Куоминтанга и Комунистичке партије, Северну експедицију, Црвену армију, Рат рата, Ослободилачки рат и оснивање осам периода у Кини. Обично су пет врста значки које кинески колекционари углавном сакупљају: медаље, медаље, медаље, значке и поглавља дипломирања. Значка укључује значку, капицу, значку, траку, траку, рукав, медаљу, медаљу, медаљу, значку, јер ове историјске вредности, изостављене мање, али и будућим генерацијама историја.