Dom > Novosti > Sadržaj
Има одређену тензију и мекоћу
- Jan 10, 2018 -

Силиконска наруквица са сто постотком чисте природне чврсте силиконске гуме притиснуте од стране машине за зглобове са хидрауличном машином има одређену напетост и мекоћу, која се лако деформира и одмах обнавља; силиконска наруквица са отпорношћу на хабање, висока температура, без деформације, нетоксични, без укуса, без нежељених ефеката на људско тијело и другим карактеристикама и меканом, без пуцања, дугог вијека, не стимулише кожу итд., силиконска наруквица је прави зелени накит.

Биће неки функционални материјали, попут негативних јона, германија, титана, далеког инфрацрвеног материјала итд. Који су додати сировинама за обраду силиконске наруквице јесте то што има одређене здравствене функције, прожимао свет. Поред тога, фирма, корпоративни ЛОГО, који је ближи животу људи, играо је веома добар публицитет.

Силиконска наруквица за разне казина, игралишта, може се користити као поклони, сувенири, рекламне артикле и сл., Је огњени модни накит; то је јефтина, висока рекламна ефикасност рекламних промотивних поклона. Већина спортских наруквица нема никакву практичну употребу, само модеран прибор. Поруке енглеских ријечи или фраза на овом ручном појасу обично одражавају вјеровања и вриједности носећих људи.