Dom > Novosti > Sadržaj
Заштита знакова мора бити циљана и научна
- Jan 10, 2018 -

Како се одржава производња металних знакова? Верујем да ће многи од мојих пријатеља бити занемарени по овом питању, а следећи заједно да то разумеју.

1, метод против корозије против рђе: метална ознака на површини значка није природна целулоза прљавштине, а водене мрље нежно обришу, а затим у затворене или полу-затворене урамљене предмете, постављене сувим и вентилисаним креденац . Важно је напоменути да хемијски инсектициди, попут камора, морају бити одвојени од корозије како би се избјегла директна корозија колекције значки. Чести материјали који су рђани за сребро, бакар, гвожђе, никал, олово, алуминијум и тако даље.

2, Закон о заштити од корозије влаге: лако се задржава садржај влаге у колекцији треба обратити пажњу на регулацију, посебно не постављен на тамно и влажно место; далеко од кухиње и купатила, треба ставити у хладну и вентилирану собу, и неправилне инспекцијске значке без обзира на површину пљуска. Нађите проблем на време, али будите пажљиви да не оштетите природну кашу. Општи страх од трулог материјала је бакар, гвожђе, никал, олово, алуминијум, бамбус, тканина, папир, свила, и са бојом, колекција емајла.

3, анти-лигхт анти-сув метода: неке значке у дуготрајној изложености сунцу су суве, узрокују оштећења, не би смјеле бити стављене под директну заштиту од сунца. Тамна, вентилирана, погодна влажност је важан услов за заштиту значка, или неке значке боје боје лако се мењају, пластичне дрвене значке такође могу довести до старења и деформације. Истовремено, злато, сребро, бакар, гвожђе, никл, олово, алуминијум и друга материјална значка такођер треба обратити пажњу на светлост.

4, начини спречавања случајног оштећења: да би се спријечило појављивање ватре, важна је веза коју сваки колекционар мора увијек обратити пажњу, посебно за колекторе за пушење, али и не може се лагано одузети. Заштита од случајне повреде је углавном примена изолације значка, кад год се носи танком рукавицом, нежно обраћајте пажњу како бисте спречили да се тврда предмети сударају једни с другима, уз посебну пажњу да не пијете да видите колекцију. Укратко, заштита значка мора бити циљана и научна, сигурна, не сме бити небрига.